Проблеми с паркирането. Паркирането в София става все по-голям проблем. Броят на автомобилите

...
Проблеми с паркирането. Паркирането в София става все по-голям проблем. Броят на автомобилите
Коментари Харесай

С гуми, конуси и щайги пазят места за паркиране в София ВИДЕО

Проблеми с паркирането. 

Паркирането в София става все по-голям проблем. Броят на колите пораства, а улиците са все по-трудно проходими поради безсистемно спрените коли. А заплатен паркинг рядко се употребява - не всеки може да си разреши всеки ден да заплаща за паркинг.

Като цяло намирането на място за паркиране в огромните градове в България с всеки минал ден става задача невъзможна. И заради тази причина някои водачи измислят забавни трикове, с които да пазят местата си за паркиране.

В обществената мрежа Facebook бе споделено видео от Станислав Дойнов - познато лице в България. Актьорът и режисьор е син на легендата на Военния спектакъл Александър Дойнов. От фрагментите, споделени от Дойнов, виждаме по какъв начин конуси, гуми и щайги служат за опазване на паркомясто. Възмутен от гледката, Станислав е безапелационен: " Шуробаджанащината в България безусловно продължава ".

" Гледайте по какъв начин си пазят в " Младост " места хората. Конус, продължаваме натам - щайга, гума, на идващото място е още една гума. Погледнете какво се случва тук. Това е някаква шуробаджанащина, която би трябвало да бъде прекъсната! ", споделя Дойнов.



Той споделя още, че е станал очевидец на това по какъв начин е минал паяк и е вдигнал автомобил, паркиран на тротоар. Питал чиновниците за какво не вземат ограничения и да се оправят с хората, слагащи разнообразни неща, с цел да си запазят паркомясто, а те му отвърнали: " Ами то не е наша работа ".

" Трябва нужните институции в България да се вземат в ръце, тъй като освен пред този блок е по този начин - на всички места всеки си пази места както може. ", прибавя Станислав.

Николай Чобанов показа в мненията под обявата по какъв начин " лекува такива наглеци ", които си пазят паркоместа: 

" Виждаш кой поставя гумата, казваш му, че мястото не е негова благосъстоятелност и другите също могат да паркират там. Насочил си камера към мястото и сектора, и в случай че посегне върху автомобила ти, ще му счупиш ръцете и капачките. Аз по този начин ги церя такива наглеци. "

" Обърнете се към общината. Местата са общински. Направете тъжба, свържете се с някого и, в случай че няма резултат, тогава правете сходни видеа. Хубаво е, че сте безсънен човек, само че не слагайте каруцата пред коня. ", написа Жасмина Атанасова.

Вижте и видеото: 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР